wtorek, 24 października 2017

Ta med ballen hvor som helst du går og drible så vidt som mulig, så bra. Det vil være til stede på hudforming på en rekke overflater. For eksempel reagerer det annerledes på gress enn i en kald gårdsplass. Hvis du kan flytte ballen på en bestemt overflate, vil du bli en bedre spiller.

Hvis du skyter, har du ikke tenkt å gjøre det, pass på at skuldrene dine er i god stand. Når armene dine ikke er i et fint arbeid, vil du etter et lavt skudd ikke skyte bra, uavhengig av kunnskapsstilen. Pass på at armene vanligvis er firkantede i felgen. Den dominerende skulderen skal være kompatibel med felgen.

Ikke kast basketballen på den følgende spilleren. Selv om du er umulig eller verre, er du absolutt ikke god nok til å få din sinne med ballen. Feil du trekker et feil, kan du alvorlig skade personen du gir. Pust inn før du når noe naturlig.

God refleksjon er et viktig aspekt av en basketballspilleres suksess, så øvelsen fungerer og går. Mange av kurvene deres kommer fra et annet, tredje eller enda fjerde skudd. Øv våre naturlige samlinger. Det er normalt at ballen hopper ut av felgen og hodet til deg.

Opplev din egen jobb i en gren og vinn. Du kan være lykkeligere som en støttespiller enn den nåværende som kan dunk basketball. Det betyr ikke at du aldri vil vinne et skudd, det vil si at du ikke forsømmer nye spillere, så ikke begrens dem for å få poeng.

For å minimere forbrytelsens strøm, bør du vurdere tempoens nyhet. Når du går til veggen på nettet, utvide og lukke beinet ditt. Vaktmannen vil forberede denne, og tenke på at du bestemmer deg for å stoppe. Når de kommer fram til det, skyver du det rett ut, og håper å vise gjennom det.

For en svakere hånd, spill ikke konkurranseattraksjoner i basketball med minimal hånd. Jo lenger du trener, spesielt i riktig kunst, jo mer sannsynlig blir de dine evner. Dette er en flott måte å være mer bilateral enn deg, uten å risikere tap av kunst.

For å jobbe i forsvaret mellom mennesker, er det viktig å vite hvor klienten er, huden og kurven. Det holder også den kjente mannen fra å trenge inn bak ryggen for å fullføre tilbake til døren, og tillater fortsatt tyveri og råd når huden er i retten med klienten.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz